Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Open Sushi van Omelet met Carpaccio of Zalm
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
sushikit
Saitaku
▢
3
gerookte
verse eieren
Smoked eggs
▢
1
el
zonnebloemolie
▢
1
eetrijpe avocado
▢
4
radijsjes
▢
100
g
Blonde d’Aquitaine rundercarpaccio
Puur van Smaak van PLUS
▢
100
g
gerookte zalm
▢
½
bakje
tuinkers
▢
1
el
zwart sesamzaad
Instructies
Bereid de sushirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Klop de eieren los met 2 eetlepels water en zout naar smaak.
Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en bak een dunne omelet.
Halveer de avocado, verwijder de pit en de schil, en snijd het vruchtvlees in plakjes.
Snijd de radijs in plakjes en vervolgens in reepjes.
Knip de norivellen in 4 vierkanten en leg ze op een schaal.
Vorm van de sushirijst platte burgers van 1,5 cm dik en 6 cm in omtrek.
Besprenkel ze met een beetje sojasaus en bestrijk desgewenst met een beetje wasabi uit de kit.
Beleg de rijstburgers met plakjes avocado en reepjes radijs.
Snijd de omelet in repen van ongeveer 2,5 cm en rol van elke reep een omeletroosje.
Rol ook roosjes van de carpaccio en zalm en leg ze op de sushi.
Bestrooi het geheel met tuinkers en sesamzaad.
Serveer met gember en extra sojasaus uit de kit.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geniet van deze verrukkelijke open sushi met omelet, carpaccio of zalm!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Ei
/
Sushi
Feestdagen etc
Kerst