Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Opgerolde lasagne
Porties:
6
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
ovenschotel
Ingrediënten
▢
80
gram
pijnboompitten
▢
5
eetlepel(s)
olijfolie
▢
2
tenen
knoflook
▢
500
gram
kastanjechampignons
plakjes
▢
1,2
kg
spinazie
▢
400
gram
geitenkaas
naturel 55 +
▢
250
gram
ricotta bakje van Galbani
▢
1
mespuntje
nootmuskaat
▢
375
gram
verse lasagne bladen vers in koelvak
Instructies
Verwarm de oven op 180 graden.
Rooster de pijnboompitten 3 minuten in een droge koekenpan, laat op een bord afkoelen,
Verhit 3 eetlepels olie in een hapjespan en fruit de knoflook, voeg de champignons toe en bak op hoog vuur ca 5 minuten, neem het uit de pan.
Verhit de rest van de olie in dezelfde pan voeg spinazie ttoe.
Ga door tot alle spinazie geslonken is.
Laat het uitlekken in een vergiet en duw het overtollige vocht eruit.
Snijd de spinazie fijn, meng met de pijnboompitten, champignons, geitenkaas en ricotta,
Breng op smaak met nootmuskaat, zout en peper.
Kook de lasagne bladen 3 minuten in ruim kokend water.
Neem ze uit de pan en leg ze met de korte kant naar je toe op een snijplank.
Bedek de bladen met de spinazievulling, rol ze op, halveer de rollen en leg ze met de snijkant naar bovenin de ovenschaal.
Bak ca. 20 minuten in de oven.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Kaas
/
Pasta