Snijd de onderkanten van de asperges, maak de lente-ui schoon en snijd de venkel in gelijke stukken.
Breng water aan de kook, blancheer de groenten 1 minuut en spoel koud af.
Knip de trostomaatjes in kleine trosjes.
Leg 4 vellen bakpapier klaar en smeer in het midden van elk vel 10 gram basilicum-pistacheboter.
Verdeel de geblancheerde groenten en de vis over het bakpapier.
Besmeer de vis met extra boter, leg de tomaatjes erbovenop en kruid naar smaak.
Vouw de pakketjes dicht en leg ze op een bakplaat.
Bak 15 minuten in het midden van de oven.
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
Verdeel de tagliatelle over 4 diepe borden en schep de inhoud van de ovenpakketjes erbovenop.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip: Garneer met extra verse basilicum of een partje citroen voor een frisse touch.Wijnadvies: Een frisse Sauvignon Blanc of een zachte Pinot Grigio sluit perfect aan bij dit visgerecht.