Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ovenschotel met ansjovis en mozzarella
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
blik
ansjovisfilet in olijfolie
50 g
▢
2
vleestomaten
▢
1
rode paprika
▢
1
gele paprika
▢
1
groen paprika
▢
1
ui
▢
2
zakjes
mini-mozzarella
kaas, à 125 g
▢
½
volkorenbrood
▢
50
g
roomboter
Instructies
Oven op 200 °C voorverwarmen.
Tomaten wassen en in halve plakken snijden.
Paprika's en ui schoonmaken en in halve ringen snijden.
Mozzarella en ansjovis laten uitlekken.
Mozzarella halveren.
Paprika, tomaat en ui in ingevette ovenschaal leggen en met zout en peper bestrooien.
Kaas en ansjovis erover verdelen.
Schotel in midden van oven in 25 minuten gaar laten worden.
Boterhammen roosteren, diagonaal doorsnijden en met boter serveren bij ovenschotel.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Kaas
/
Ovenschotel
/
Vis