Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Ovenschotel met gevulde pastaschelpen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pak
pasta schelpen
grote / meer of minder naar grote of kleine eters
▢
1
Bakje ricotta
▢
Pak
spinazie
fijngesneden diepvries
▢
500
gram
half om half gehakt
▢
Gehaktkruiden
▢
Knoflook
▢
1
boullionblokje
▢
1
grote
ui
fijn gesneden
▢
2
blikken tomatenblokjes
▢
Geraspte kaas
▢
Zout
▢
peper
Instructies
Warm de over voor op 200 graden.
Kook de schelpen beergaar.
Rul het gehakt en voeg de gehaktkruiden en knoflook toe.
Warm de spinazieblokjes op en voeg het bakje ricotta toe,maak het op smaak met peper en zout.
Voeg bij het gehakt de ui,tomatenblokjes en het boullionblokje en laat dit even een minuutje pruttelen.
Vul voorzichtig de schelpen met het spinazie ricotta mengsel en leg deze in een ovenschaal.
Giet daarover het gehakt,tomatenmengsel.
De geraspte kaas erover en een kwartiertje in de oven.
Smakelijk eten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Ovenschotel
/
Pasta
/
Varkensvlees
/
Vlees