Bereid de aardappelpuree met de melk, 4 dl water en peper en zout naar smaak.
Bak de champignons al omscheppend in de hete olie bruin en gaar.
Bestrooi met peper, zout en de helft van de oregano.
Bereid de groenten volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Schep de groenten en de champignons in een ingevette ovenschaal.
Bedek ze met de aardappelpuree.
Verdeel de mozzarella erover.
Bestrooi met ½ eetlepel l oregano en peper en zout naar smaak.
Zet de schaal ±10 minuten in een voorverwarmde oven (200C).
Lekker met een groene salade.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met een groene salade.Wijnadvies: Eclat du Rhône, rood, FrankrijkInfo: Deze ovenschotel kunt u ook van tevoren bereiden.
Zet hem dan tot gebruik in de koelkast en laat hem in een voorverwarmde oven in ± 30 minuten door en door warm worden.