Zeef het cakemeel, bakpoeder en ½ tl zout boven een kom.
Roer de rozijnen, bigarreaux, citroenschil en suiker door het meelmengsel.
Maak een kuiltje in het midden van het meel.
Voeg het losgeklopte ei en de karnemelk toe.
Kneed het geheel met een mixer met deeghaken tot een samenhangend deeg.
Bestrooi je handen met bloem en kneed het deeg nog 1 minuut met de hand.
Druk het deeg in een ingevette cakevorm.
Bak het paasbrood in circa 30 minuten goudbruin en gaar.
Laat afkoelen op een taartrooster.
Wikkel het brood in aluminiumfolie en bewaar tot gebruik.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Snijd het brood in dikke plakken en serveer met boter of roomkaas. Ook heerlijk met een beetje lemon curd bij de paasbrunch.Wijnadvies:Lekker met een glas lichtzoete wijn zoals een Moscato of een sprankelende prosecco voor een feestelijk effect.