Dit Panini met Zelfgemaakte Kruidenroomkaas recept is perfect voor een snelle lunch. De zelfgemaakte kruidenkaas, met de frisse smaak van bieslook en peterselie, maakt dit een heerlijke en eenvoudige maaltijd.
Doe de roomkaas in een kom en roer met een spatel tot een gladde structuur ontstaat.
Voeg de gestampte peperkorrels en de crème fraîche toe en meng rustig tot een glad geheel.
Snijd de bieslook en peterselie fijn.
Voeg de helft van de bieslook en alle peterselie toe aan het roomkaasmengsel en roer door.
Snijd de panini open, zorg dat één kant aan elkaar blijft.
Snijd de Romeinse sla in reepjes en leg deze op de onderkant van het broodje.
Verdeel de kruidenkaas over de sla.
U kunt dit het beste doen door een volle lepel in het midden te leggen en met de bolle kant uit te smeren.
Decoreer het broodje met de overgebleven bieslook.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer dit broodje als een snelle lunch. Combineer het met een kop soep of een kleine salade voor een complete maaltijd.Wijnadvies:Bij dit eenvoudige broodje past een verfrissende non-alcoholische drank, zoals bruisend water met een schijfje citroen of een koud frisdrankje.