Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kook modus
voorkomt dat je scherm uit gaat
Pannenkoeken met spek, geitenkaas en honing
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
pakken Jan spek pannenkoeken
2st
▢
1
Rolletje geitenkaas
▢
150
gram
rucola
▢
1
Zakje
walnoten
▢
Honing
Instructies
Verwarm de pannenkoeken volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Leg een handje rucola, een paar plakjes geitenkaas en wat stukjes walnoot op de pannenkoek.
Giet er als laatste een flinke lepel honing overheen.
Snel en makkelijk gerecht!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Kaas
/
Lunch
/
Pannenkoeken
/
Varkensvlees