Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pannenkoekspies met roomkaas, frambozen en kaneelsuiker
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
satéprikkers
Ingrediënten
▢
4
JAN pannenkoeken
▢
100
g
roomkaas
▢
200
g
verse frambozen
▢
2
eetlepels
suiker
▢
2
theelepel
kaneel
Instructies
Bereid de pannenkoeken volgens bereidingswijze.
Laat ze even afkoelen en bestrijk elk met een dikke laag roomkaas.
Verdeel het fruit over de pannenkoeken.
Meng de suiker met de kaneel en strooi over het fruit.
Rol de pannenkoeken stevig op en snijd ze in stukjes van ca. 2 cm.
Steek de stukjes aan spiesen en serveer.
Bestrooi met de rest van de kaneelsuiker.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Hapjes
/
Kaas
/
Tractaties