Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Paprika Gevuld met Chorizo en Mozzarella
Gevulde paprika's met chorizo en mozzarella, een smaakvol en eenvoudig Spaans gerecht.
Porties:
2
Voorbereidingstijd
15
minuten
min
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Total time
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
ovenschaal
Oven
Ingrediënten
▢
1
el
olie
▢
1
mozzarella
▢
1
paprika
rood of geel
▢
150
g
chorizo
▢
2
uien
▢
2
el
basilicum
diepvries
▢
Zout
Instructies
Pel en snipper de uien.
Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten, kook ze ± 5 minuten in water met zout en laat uitlekken.
Snijd de mozzarella en chorizo in stukjes.
Verwarm de oven voor op 225°C.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui ± 2 minuten.
Voeg de chorizo toe en bak ± 3 minuten mee.
Schep de mozzarella en basilicum erdoor.
Vul de paprikahelften met het mengsel en zet in een wijde schaal.
Laat in de oven ± 10 minuten door en door heet worden.
Geef er gierstpilav bij.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer met gierstpilav of rijst.
Wijnadvies:
Een Spaanse rode wijn, zoals een Rioja of een Tempranillo.
Voedingswaarden
Calories:
500
kcal
|
koolhydraten:
20
g
|
Protein:
25
g
|
Vet:
35
g
|
Zout:
2
g
|
Sugar:
5
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Kaas
/
Varkensvlees
Land van herkomst
Spanje