Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Kleiner
Normaal
Groter
Paprikarolletjes met geitenkaas
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
cocktailprikkers
Ingrediënten
▢
2
grote
rode paprika's
▢
4
eetlepel(s)
olijfolie
▢
½
citroen
▢
150
gram
zachte geitenkaas
▢
2
takjes oregano
▢
versgemalen zwarte peper
Instructies
Was de paprika's, maak ze schoon en snijd ze in de lengte in acht plakken.
Verhit in een pan 3 eetlepels olie en laat en de paprika's afgedekt in ca. 10 minuten gaarstoven.
Boen intussen de citroen schoon en rasp 1 theelepel van de schil.
Verkruimel de geitenkaas boven een kom.
Knip de oregano fijn boven de geitenkaas.
Schep de geraspte citroenschil en 1 eetlepel olie erdoor.
Breng op smaak met enkele druppels citroensap en veel peper.
Schep op elk stuk paprika een eetlepel geitenkaas.
Rol de paprika's op (aan de smalle kant beginnen) en zet elk rolletje vast met een cocktailprikker.
Leg de rolletjes in een lage schaal.
Laat ze ca. ½ uur laten staan, zodat de smaak zich kan ontwikkelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Kaas
/
Tapas
Land van herkomst
Spanje