Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pasta Bolognese taart
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
airfryer
Ingrediënten
▢
Gehakt
▢
Pastasaus
▢
Knoflook
▢
Ui
▢
Rigatoni pasta
▢
Kaas
Instructies
Kook eerste de pasta beetgaar in een pan.
Rul vervolgens het gehakt met de ui en knoflook in een pan.
Meng het gehakt met de pastasaus.
Vet een Airfryer springvorm ( ik heb hem bij Appie gekocht), en giet de helft van de pasta saus erin.
Steek nu de pasta er één voor één rechtop in.
Giet daarna de rest van de saus eroverheen en top af met kaas.
15 20 minuten op 180 graden in de Airfryer.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hartige taart
/
Pasta