Verhit de helft van de boter in een pan en roerbak de knolselderij.
Voeg tijm, selderij, zout en peper toe en stoof 15 minuten.
Kook de macaroni gaar met zout en olie.
Snijd spek en casselerrib en roer door de knolselderij.
Schenk melk bij de knolselderij en verkruimel Mon Chou erboven.
Verhit tot de kaas smelt en breng op smaak met zout en peper.
Laat de macaroni uitlekken.
Beboter een ovenschaal en schep er de helft van het knolselderijmengsel, de helft van de macaroni, de rest van het knolselderijmengsel en de rest van de macaroni in.
Meng kaas met paneermeel en strooi over de macaroni.
Verdeel klontjes boter over de topping.
Bak 15 minuten goudbruin in een voorverwarmde oven op 200°C.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer met een frisse groene salade.Wijnadvies:Een stevige witte wijn, zoals een Chardonnay, of een lichte rode wijn, zoals een Pinot Noir.