Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pasta met bacon en doperwten
Allerhande 2002
Porties:
2
personen
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
Ingrediënten
▢
250
gr
tagliatelle
verse
▢
225
gr
doperwtjes
diepvries
▢
4
plakken
bakbacon
175 g
▢
1
rode peper
▢
150
g
Père Joseph
abdijkaas
Instructies
In pan met ruim kokend water tagliatelle en doperwten in ca. 5 minuten beetgaar koken.
Intussen bacon in repen snijden.
In koekenpan bacon in ca. 2 minuten knapperig bakken.
Peper schoonmaken en in reepjes snijden.
Aan bacon toevoegen en 1 minuut meebakken.
Kaas in blokjes snijden.
Pasta en doperwten afgieten.
Bacon, peper en kaas erdoor scheppen en geheel nog ca. 1 minuut doorwarmen. Verdelen over de borden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Kaas
/
Pasta
/
Varkensvlees
Jaargetijde:
Snel te maken