Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pasta met champignons en pijnboompitten
Snel te maken.
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
braadpan, koekenpan
Ingrediënten
▢
300
g
farfalle
strikjespasta
▢
6
tomaten
▢
3
eetlepels
Thousand Island dressing
fles à 450 ml
▢
2
bakje
champignons
à 250 g
▢
125
g
magere spekreepjes
duopak à 250 g
▢
1
cup
pijnboompitten
50 g
▢
1
pakje
magor
kaas, 150 g
▢
1
bekertje
crème fraîche
125 ml
Instructies
Farfalle koken volgens gebruiksaanwijzing.
Tomaten schoonmaken en in partjes snijden.
Tomaten mengen met dressing.
Champignons schoonborstelen en in plakjes snijden.
In braadpan spekreepjes uitbakken.
Spekreepjes uit pan nemen en in overgebleven bakvet champignons in ca. 5 minuten gaar bakken.
Intussen in droge koekenpan pijnboompitten kort roosteren.
Magor, crème fraîche en spekreepjes door champignons roeren en ca. 2 minuten zachtjes koken.
Champignonsaus door pasta mengen.
Pijnboompitten erover strooien.
Direct serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Pasta
/
Varkensvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Italië