Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Kleiner
Normaal
Groter
Pasta met ricotta en rivierkreeftjes
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
braadpan
Ingrediënten
▢
2
uien
▢
2
courgettes
▢
2
bakken
verse tagliatelle
à 250 g
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie
▢
½
zakje
verse Italiaanse kruiden
à 20 g
▢
1
cup
groene pesto
100 g
▢
1
cup
ricotta
kaas 250 g
▢
2
bak
rivierkreeftjes
à 100 g
Instructies
Uien pellen en snipperen.
Courgettes wassen, schoonmaken en in blokjes snijden.
Tagliatelle beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing.
In braadpan olie verhitten en uien ca. 3 minuten fruiten.
Tijmblaadjes van takjes rissen, rest van kruiden fijnhakken.
Courgettes en kruiden toevoegen aan ui en ca. 4 minuten bakken.
Op smaak brengen met zout en peper.
Tagliatelle, pesto, ricotta en rivierkreeftjes in pan mengen.
Tagliatelle en groente apart serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Kaas
/
Pasta
/
Vis
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Italië