Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pasta met spinazie en magor
Allerhande 2002
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
gram
macaroni grande
▢
2
eetlepels
olijfolie
▢
300
gram
spinazie
panklare
▢
150
gram
magor
kaas
▢
½
bekertje
crème fraîche
a 125 ml
Instructies
In pan ruim water met zout aan de kook brengen.
Macaroni in ca. 8 minuten beetgaar koken.
Intussen in pan olie verhitten.
Spinazie in ca. 4 minuten al omscheppend laten slinken.
Magor in blokjes snijden.
Spinazie uit pan nemen en grof hakken.
Magor en crème fraîche in zelfde pan doen en ca. 4 minuten verhitten tot kaas gesmolten is.
Spinazie erdoor mengen en nog 1 minuut meewarmen.
Op smaak brengen met zout.
Macaroni afgieten.
Macaroni en spinazie-kaassaus over twee diepe borden verdelen.
Royaal peper erboven malen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Kaas
/
Pasta
Land van herkomst
Italië
Jaargetijde:
Snel te maken
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch