Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Kleiner
Normaal
Groter
Pasta met tomaat en mozerella
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Steelpan
Ingrediënten
▢
350
g
spaghetti
▢
1
zak
rucola
75 g
▢
6
eetlepel(s)
kappertjes
▢
1
bol mozzarella
in blokjes
▢
150
ml
olijfolie extra vierge
▢
1
teen
knoflook
fijngesneden
▢
1
bakje romaatjes
kleine tomaatjes, in blokjes
▢
1
bakje verse basilicum
15 g, alleen de blaadjes
Instructies
Verwarm de olie op laag vuur in een steelpan.
Bak de knoflook 2 minuten zachtjes in de olie, zorg dat hij niet gaat kleuren.
Neem de pan van het vuur.
Voeg de tomaten en de kappertjes toe.
Laat het 1 uur marineren.
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet af in een vergiet en meng de warme spaghetti met het tomatenmengsel, de mozzarella, de rucola en het basilicum en serveer direct.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Kaas
/
Pasta