Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pasta met verse kruidenkaas
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
Ingrediënten
▢
400
gram
spaghetti
▢
400
gram
tomaten
▢
250
gram
spek
▢
1
ui
▢
25
gram
Parmezaan
▢
1
klontje
roomboter
▢
200
gram
roomkaas
▢
tomatenketchup
▢
100
gram
champignons
▢
olijfolie
▢
zout
▢
peper
▢
oregano
▢
tijm
▢
basilicum
▢
aardappelzetmeel
Instructies
Bak de spek-of hamblokjes bruin, voeg de gesneden ui toe en bak de ui glazig.
Doe hierbij kleingesneden tomaten, de champignons en als laatste de (verskruiden.
Voeg de kruidenkaas toe, roeren tot deze gesmolten is.
Op smaak afkruiden met peper, zout en tomatenketchup.
Is de saus te dun dan kan deze gebonden worden met aardappelmeel.
Meng de boter, de saus en de al dente gekookte spaghetti (of andere pasta).
Afgarneren met Parmezaan.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
/
Voorgerechten
Land van herkomst
Italië