Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pasta Pesto Salade
Een variatie op deze klassieke Italiaanse salade. Dit zomerse gerecht is perfect voor de snelle lunch maar past ook in de bekende Italiaanse 'La dolce vita' levensstijl, waar lekker eten deel uit maakt van de cultuur.
Porties:
4
Voorbereidingstijd
5
minuten
min
Bereidingstijd:
12
minuten
minuten
Total time
17
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
350
gram
penne
▢
3
eetlepel(s)
pesto
▢
4
eetlepel(s)
Hellmann's Real
▢
1
citroen
het sap er van
▢
½
theelepel
peper
gemalen
▢
2
eetlepel(s)
Parmezaan
geraspte
▢
2
eetlepel(s)
pijnboompitten
Instructies
Kook de pasta al dente volgens de instructies op de verpakking.
Voor penne is dat meestal tussen de negen en elf minuten.
Giet de pasta af in een vergiet en spoel de pasta na met koud water, zodat hij goed afkoelt.
Rooster de pijnboompitten in een pan op middelhoog vuur, zonder olie.
Meng de pesto, de mayonaise en de afgekoelde pasta met het citroensap en de zwarte peper.
Serveer in een kom, bestrooi het geheel met Parmezaanse kaas en garneer met geroosterde pijnboompitten.
Notities / Tips / Wijnadvies
Buon appetite!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Lunch
/
Pasta
/
Salade
Land van herkomst
Italië