Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pasta tagliatelle à la Bolognese
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
Ingrediënten
▢
400
gram
tagliatelle
▢
400
gram
tomaten
▢
200
gram
gekookte champignons
▢
300
gram
gehakt
▢
1
ui
▢
100
gram
Parmezaan
▢
25
gram
boter
▢
tomatenketchup
▢
tijm
▢
oregano
Instructies
Kook de tagliatelle beetgaar, en spoel hem vervolgens af met koud water.
Bak gehakt rul en bruin, voeg de kleingesneden ui, tomaatblokjes en champignons toe en gaar ze met wat water.
Naar smaak kruiden en ketchup toevoegen, laat alles nog 15 minuten zachtjes doorkoken.
Tagliatelle toevoegen en afgarneren met de geraspte kaas.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
/
Voorgerechten
Land van herkomst
Italië