Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pastasalade met zalm
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
250
g
spirelli pasta
▢
zout
▢
250
g
sperziebonen
gehalveerd
▢
1
prei
in dunne ringetjes
▢
2
blikjes
zalm
▢
2½
eetlepel(s)
olijfolie
▢
3
eetlepel(s)
groene pesto
Grand’Italia
▢
1
rode ui
gesnipperd
▢
5
stengels
bleekselderij
in dunne plakjes
▢
peper
▢
3
eetlepel(s)
basilicum
geknipt
Instructies
Kook de pasta in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Giet hem af onder koud stromend water en laat hem uitlekken.
Kook de sperziebonen 7 minuten in water met zout, voeg na 5 minuten koken de prei toe.
Giet de groenten af en spoel ze onder koud stromend water.
Laat ze uitlekken.
Verwijder de velletjes en de graatjes van de vis en verdeel de vis in stukjes.
Roer de olie met de pesto door elkaar.
Schep de pasta met de sperziebonen, de prei, de ui, de bleekselderij en het pestomengsel door elkaar.
Schep de vis er voorzichtig door en breng op smaak met peper en zout.
Bestrooi met het basilicum.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies: Andes Peaks Chardonnay
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
/
Salade
/
Vis