Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pastel de choclos
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
5
kolven
maïs
hier van
▢
500
gram
gehakt
▢
½
theelepel
komijnpoeder
▢
2
eetlepel(s)
rozijnen
▢
1
eetlepel(s)
bloem
▢
1
handje
peterselie
geknipt
▢
1
ui
gesnipperd
▢
1
tomaat
in stukjes
▢
4
eieren
▢
10
olijven
gesnipperd
Instructies
Kook twee eieren hard en snijd ze fijn.
Fruit de ui 5 minuten, voeg de tomaat en gehakt toe en peper en zout naar smaak en roerbak nog 5 minuten.
Doe een deciliter water erbij en de komijn en laat het geheel 10 minuten sudderen, doe de peterselie erbij, de rozijnen en de olijven.
Schep het dan in een ovenschaal.
Strooi de hardgekookte ei erover.
Pureer de maiskorrels met de overgebleven eieren en de bloem en giet dit over het vleesmengsel.
Bak de pastel 45 minuten op 160 graden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Vlees
Land van herkomst
Argentinië
/
Chili