Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Penne met mediterrane groentemix en ansjovis
Allerhande 2002
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
blikje
ansjovisfilets in olijfolie
48 g
▢
400
g
penne
pasta
▢
1
zak
groentemix aubergine
bleekselderij en tomaat (diepvries
▢
300
g
spinazie
panklare
▢
100
gr
Parrano
geraspt
Instructies
In grote pan ruim water met zout aan de kook brengen.
Ansjovis afgieten (olie opvangen) en in stukjes snijden.
Penne in 10-12 minuten beetgaar koken.
In wok of hapjespan 1 eetlepel Ansjovisolie verhitten.
Ansjovis en bevroren groentemix toevoegen en geheel ca. 8 minuten op hoog vuur roerbakken.
Grove steeltjes van spinazie plukken.
Halverwege baktijd spinazie toevoegen en meebakken tot spinazie geslonken is. Pasta afgieten en door groentemix scheppen.
Pasta over vier diepe borden verdelen en bestrooien met geraspte kaas.
Notities / Tips / Wijnadvies
Voedingswaarden:
energie 535 kcal
eiwit 26 g
koolhydraten 76 g
vet 15 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
/
Roerbakken / Wokken
/
Vis
Land van herkomst
Mediterraan
Jaargetijde:
Snel te maken