Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Penne met rundvlees en venkel
Snel te maken.
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
pan
Koekenpan
Ingrediënten
▢
3
vleestomaten
▢
2
venkelknollen
▢
300
g
penne rigate
zak à 500 g
▢
4
eetlepels
vloeibare margarine
▢
1
schaal
runderreepjes
ca. 400 g
▢
2
theelepel
aardappelzetmeel
▢
100
g
gorgonzola
blauwaderkaas
Instructies
Water koken.
Vleestomaten kruislings insnijden en onderdompelen in kokend water.
Velletjes verwijderen en tomaten in stukjes snijden.
Harde delen van venkel verwijderen.
Venkel wassen en in plakjes snijden.
Penne koken volgens aanwijzing op verpakking.
In tussentijd helft margarine in pan verhitten, tomaten, venkel en zout toevoegen. Venkel in 15 minuten met deksel op pan gaarsmoren.
In koekenpan rest van margarine verhitten.
Runderreepjes bestrooien met peper en bruin en gaar bakken.
Aardappelzetmeel losroeren met 1 eetlepel water en door venkelmengsel roeren.
Gorgonzola toevoegen en laten smelten.
Pasta op borden scheppen.
Venkelmengsel erover verdelen en runderreepjes er bovenop leggen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Pasta
/
Rundvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Italië