Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Penne met spek spinazie roomsaus
Snel te maken.
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
Ingrediënten
▢
300
g
penne
pasta
▢
1
pak
bladspinazie
gesneden diepvries, 450 g
▢
5
gedroogde tomaten op olie
potje à 180 g
▢
3
bosuitjes
▢
1
duopakje
magere spekreepjes
ca. 250 g
▢
1
pakje
crème fraîche
200 ml
Instructies
Pasta in ca. 12 minuten beetgaar koken.
Spinazie bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Gedroogde tomaten in reepjes snijden.
Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden.
In droge koekenpan spekreepjes ca. 5 minuten bakken.
Crème fraîche, tomaten en bosuitjes toevoegen en ca. 1 minuut meeverwarmen.
Spinazie door spekmengsel scheppen en op smaak brengen met zout en peper.
Pasta afgieten en serveren met saus.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met geraspte pittige kaas.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Pasta
/
Varkensvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Italië