Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pepertartaarballetjes met rijst en broccoli
Snel te maken.
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
braadpan
Ingrediënten
▢
300
g
snelkookrijst
▢
1
ui
▢
1
schaal
rundertartaar
ca. 300 g
▢
2
theelepels
knoflookpeper
kruidenmolen a 40 g
▢
2
eetlepels
paneermeel
▢
1
ei
▢
3
eetlepels
vloeibare margarine
▢
600
g
broccoli
▢
1
beker
crème fraîche half vet
125 ml
Instructies
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken.
Ui pellen en fijnsnipperen.
Tartaar mengen met ui, knoflookpeper, zout, paneermeel en ei.
Van mengsel kleine balletjes vormen.
In braadpan margarine verhitten.
Balletjes in 10 minuten gaar en bruin bakken.
Broccoli schoonmaken en in weinig water in 5 minuten beetgaar koken.
Balletjes uit pan halen en warmhouden.
Crème fraîche bij bakvet roeren en 1 minuut meeverwarmen.
Balletjes met saus, rijst en broccoli serveren.
Bord met gemalen knoflookpeper garneren
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten