Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Pepra Watra deluxe
pittige vis-maaltijdsoep
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
moot
zalm
á 300 gr
▢
1
prei
in stukken
▢
1
ui
in stukken
▢
1
tomaat
in stukken
▢
6
pimentkorrels
▢
1
Madame Jeanette
*
▢
zout
▢
peper
▢
1
dl
witte wijn
▢
250
gram
inktvis
ringetjes
▢
300
gr gekookte
mosselen
▢
4
kleine
mul
filets
▢
4
ongekookte
gamba's
▢
reepjes
lenteui
▢
reepjes
limoen
Instructies
Breng de zalm, prei, ui, tomaat, piment, Madame Jeanette, zout, peper, wijn en ± 7 dl water aan de kook en laat dit ± 20 minuten zachtjes trekken.
Zeef daarna de bouillon.
Voeg eerst de inktvis en dan de mosselen aan de bouillon toe.
Verdeel de zalm in stukjes en leg die in de soep.
Verwarm de grill voor op de hoogste stand en grilleer de mulfilets en gamba's ca 4 minuten.
Schep de bouillon in borden en leg de mul en de gamba's erin.
Garneer met lente-ui en limoenschil.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep
Land van herkomst
Antillen