Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Perzik amandelstrudels
Porties:
24
Stuks
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
2 muffinvormen
12 gat's
Oven
Ingrediënten
▢
425
gr
perziken
▢
60
gr
amandelschaafsel
▢
60
gr
sultana's
▢
1
el
bruine suiker
▢
12
vel filodeeg
▢
100
gr
boter
▢
kaneel
Instructies
Verwarm de oven voor op 180°C (hetelucht 165°C) en vet de muffinvormen in.
Meng de kleingesneden perziken met de amandelsnippers, sultana's en de bruine suiker.
Bestrijk een vel filodeeg met gesmolten boter en leg hierop een ander vel.
Snij dit in vieren en vervolgens ieder stuk opnieuw in vieren.
Herhaal dit met de andere vellen filodeeg.
Leg 4 vierkantjes in steeds een iets andere hoek in elke muffinbakje en bak ze 10 minuten.
Doe dan 1 eetlepel van de vulling in de deegbodempjes, strooi hierover wat kaneel en bak de taartjes in 5-10 minuten goudbruin.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Gebak