Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kook modus
voorkomt dat je scherm uit gaat
Peultjes Gevuld met Roomkaas
Porties:
10
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
10
even grote peultjes
▢
Zout
▢
30
gram
Monchou
kamertemperatuur
▢
30
gram
Danish Blue
fijngemaakt
▢
Rode pepertjes
grof gehakt, als garnering
Instructies
Blancheer de peultjes gedurende 3 minuten in ruim kokend water met zout.
Leg de geblancheerde peultjes in ijswater om het kookproces te stoppen.
Snijd vervolgens elk peultje aan één kant met een scherp mesje op de naad open.
Voor de vulling:
Roer de Monchou zacht en luchtig.
Meng dit met de fijngemaakte Danish Blue.
Doe het roomkaasmengsel in een spuitzak met een grof mondstuk.
Vul de peultjes royaal met het roomkaasmengsel door de spuitzak te gebruiken.
Garneer de gevulde peultjes met grof gehakte rode pepertjes voor een pittige finishing touch.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer deze heerlijke Peultjes Gevuld met Roomkaas als een smaakvolle en verrassende starter tijdens feestelijke gelegenheden, zoals kerst.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch
Feestdagen etc
Kerst