Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Philadelphia Cheesecake
Porties:
6
personen
Voorbereidingstijd
25
minuten
min
in de koelkast
2
uur
uur
Total time
2
uur
uur
25
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
springvorm (18 cm)
Bakpapier
diepvrieszakjes
deegroller
of blender om koekjes fijn te maken
Ingrediënten
Bodem
▢
30
gram
bastongekoeken
▢
40
gram
boter
Vulling
▢
400
gram
Philadelphia naturel
▢
125
ml
zure room
▢
60
gram
poedersuiker
▢
2
theelepel
vanille extract
Decoratie
▢
rode vruchten
bv aarbei, dramboos etc
▢
jam
Instructies
Voorbereiding:
Bedek de springvorm met bakpapier zodat de cheesecake niet gaat plakken
Bodem
Doe de Bastongekoekjes in een plastic depvrieszakje en sla/ rol met de deegroller de koekjes fijn.
Smelt de boter in circa 15 seconden in de magnetron en mix het met de fijngemalen koekjes.
Doe de mix in de springvorm en druk aan met de achterkant van een natte lepel.
Zet de sprinvorm in de koeling terwijl je de vulling maakt.
Vulling
Voeg de Philadelphia, zure room, poedersuiker en vanille extract samen in een kom en mix het geheel tot een gladde massa.
Verspreid de vulling bovenop de afgekoelde bodem en zet het geheel terug in de koeling voor mininmaal 2 uur.
Decoratie
Maak je philadelphia Cheescake af met wat jam en rode vruchten
Doe dit zo kort mogelijk voor het serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Taart