Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pikante kaas kalkoenburger
Allerhande 2002
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
25
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Bakpapier
Oven
Ingrediënten
▢
1
eetlepel
olie
▢
4
kalkoenburgers met paprika
▢
100
g
blue stilton
of andere blauwaderkaas
▢
¼
krop
ijsbergsla
▢
4
shoarmabroodjes
afbakbrood
▢
4
eetlepels
tomatenketchup
Instructies
In koekenpan olie verhitten en kalkoenburgers in ca. 10 minuten gaar bakken. Bakplaat met bakpapier bekleden.
Burgers op bakplaat leggen (bij bereiding lang van tevoren burgers eerst in bakpapier verpakt in koelkast bewaren).
Oven voorverwarmen op 220 °C.
Stilton in plakjes snijden en over burgers verdelen.
Sla in flinterdunne reepjes snijden.
Broodjes en kalkoenburgers in oven schuiven.
Na ca. 5 minuten broodjes uit oven nemen en bijna geheel opensnijden.
Binnenkant besmeren met ketchup.
Hete kalkoenburgers uit oven nemen, in broodjes leggen, garneren met slareepjes.
Voedingswaarden
Calories:
380
kcal
|
koolhydraten:
28
g
|
Protein:
23
g
|
Vet:
19
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Kaas
/
Kalkoen
/
Lunch