Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pipis com Molho de Piri-piri
Piepkuiken met Piri-pirisaus uit Portugal
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
kg
piepkuiken
▢
1
gehakte
ui
▢
1
gehakt teentje
knoflook
▢
1
blaadje(s)
laurier
▢
½
deciliter
witte wijn
▢
1
eetlepel
reuzel
▢
1
eetlepel
boter
▢
1
eetlepel
Piri-piri
scherpe chilipoeder of verkruimelde lomboks
▢
zout
naar smaak
Instructies
Fruit de ui, de knoflook en de laurier in de reuzel en de boter.
Voeg, als dit mengsel goudgeel is, de in stukken gesneden kip toe.
Sluit de pan en laat 15 minuten koken.
Voeg de witte wijn, de Piri-piri en naar smaak zout toe. en laat nog 15 minuten stoven.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer met sneetjes brood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Kip
Land van herkomst
Portugal