Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kook modus
voorkomt dat je scherm uit gaat
Pittige Italiaanse Spaghetti
Een heerlijk pittige Italiaanse spaghetti met knoflook, chili en verse bieslook. Simpel, snel en boordevol smaak!
Porties:
1
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
kookpan
messen
snijplank
Ingrediënten
▢
1
el
olijfolie
▢
1
teentje
knoflook
fijngehakt
▢
½
tl
gedroogde chilivlokken
▢
110
g
snijbietblad of spinazie
in fijne reepjes
▢
200
g
cherry tomaten
uit blik
▢
110
g
spaghetti
gekookt volgens de instructies
▢
Verse
bieslook
gesneden
Instructies
Verhit de olijfolie in een pan op laag vuur.
Voeg de knoflook en chilivlokken toe en bak 3 minuten.
Voeg het snijbietblad toe en roerbak 2 minuten.
Voeg de cherry tomaten toe en kook 4-5 minuten tot ze openbarsten.
Meng de saus met de gekookte spaghetti.
Serveer in een kom en garneer met verse bieslook.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Lekker met een frisse salade en knapperig stokbrood.
Wijnadvies:
Combineer met een glas Italiaanse Chianti of een frisse witte wijn.
Voedingswaarden
Calories:
350
kcal
|
koolhydraten:
60
g
|
Protein:
10
g
|
Vet:
8
g
|
Zout:
1
g
|
Sugar:
6
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Pasta
Land van herkomst
Italië
Jaargetijde:
Alle Jaargetijden
Geschikt voor Dieët:
Veganistisch
/
Vegetarisch