Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pittige Italiaanse Spaghetti
Een heerlijk pittige Italiaanse spaghetti met knoflook, chili en verse bieslook. Simpel, snel en boordevol smaak!
Porties:
1
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
kookpan
messen
snijplank
Ingrediënten
▢
1
el
olijfolie
▢
1
teentje
knoflook
fijngehakt
▢
½
tl
gedroogde chilivlokken
▢
110
g
snijbietblad of spinazie
in fijne reepjes
▢
200
g
cherry tomaten
uit blik
▢
110
g
spaghetti
gekookt volgens de instructies
▢
Verse
bieslook
gesneden
Instructies
Verhit de olijfolie in een pan op laag vuur.
Voeg de knoflook en chilivlokken toe en bak 3 minuten.
Voeg het snijbietblad toe en roerbak 2 minuten.
Voeg de cherry tomaten toe en kook 4-5 minuten tot ze openbarsten.
Meng de saus met de gekookte spaghetti.
Serveer in een kom en garneer met verse bieslook.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Lekker met een frisse salade en knapperig stokbrood.
Wijnadvies:
Combineer met een glas Italiaanse Chianti of een frisse witte wijn.
Voedingswaarden
Calories:
350
kcal
|
koolhydraten:
60
g
|
Protein:
10
g
|
Vet:
8
g
|
Zout:
1
g
|
Sugar:
6
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Pasta
Land van herkomst
Italië
Jaargetijde:
Alle Jaargetijden
Geschikt voor Dieët:
Veganistisch
/
Vegetarisch