Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pittige Kip Carpaccio Wraps met Kerriemayonaise
Porties:
16
hapjes
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Cocktailprikkers (optioneel)
rasp
Siliconen spatels
Ingrediënten
▢
40
gram
Parmezaanse kaas
▢
22
plakken
gebraden kip
▢
20
gram
pijnboompitten
▢
2
eetlepels
mayonaise
▢
2
grote
tortilla’s
▢
2
handjes
rucola
▢
1
theelepel
kerriepoeder
▢
Snufje
chilivlokken
Instructies
Meng de mayonaise met kerriepoeder en chilivlokken.
Gebruik een siliconen spatel om het mengsel gelijkmatig over de tortilla’s te verdelen.
Beleg de tortilla’s volledig met plakken gebraden kip.
Spoel de rucola af onder stromend water en laat goed uitlekken.
Verdeel de rucola gelijkmatig over de kip.
Rooster de pijnboompitten rustig in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn.
Strooi ze vervolgens over de tortilla’s.
Rasp de Parmezaanse kaas rijkelijk over de tortilla’s.
Rol de tortilla’s stevig op tot wraps.
Leg ze neer met de naad naar beneden om te voorkomen dat ze weer uitrollen.
Snijd de Kip Carpaccio Wraps elk in acht stukken.
Voor een feestelijke presentatie kun je ze eventueel serveren met cocktailprikkers.
Serveer de pittige Kip Carpaccio Wraps met kerriemayonaise en geniet van deze smaakvolle en snelle borrelhapjes!
Notities / Tips / Wijnadvies
Een lichte en frisse witte wijn zoals een Sauvignon Blanc past goed bij deze pittige wraps.
Voedingswaarden
Calories:
270
kcal
|
koolhydraten:
12
g
|
Protein:
18
g
|
Vet:
17
g
|
Zout:
1.2
mg
|
Sugar:
0.5
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hapjes
/
Kip
/
Wraps