2pakken woknoedelsbijvoorbeeld Sum & Sam Ready to Wok
400gbroccoliroosjes
300guiin ringen gesneden
250gchampignonsin plakjes gesneden
250gkastanjechampignonsin plakjes gesneden
2paprika'sin reepjes gesneden
2bakjestofuin reepjes gesneden
1flesjewoksaus sweet chilibijvoorbeeld Conimex
Olie om in te bakken
Instructies
Kook de woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en zet opzij.
Verhit wat olie in een wok of grote koekenpan en bak de broccoliroosjes tot ze knapperig of zacht zijn, afhankelijk van jouw voorkeur.
Voeg de paprika's toe en bak 5-10 minuten mee.
Voeg de uienringen toe en bak tot ze glazig zijn.
Voeg de champignons en kastanjechampignons toe en bak kort mee.
Voeg de tofureepjes toe en roer goed door.
Bak alles samen terwijl je blijft roeren.
Schenk de woksaus in de pan en meng goed, zodat alles bedekt is met saus.
Voeg de gekookte woknoedels toe en roer alles goed door, zodat de noedels, groenten en tofu gelijkmatig gemengd zijn.
Serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer met een handje rucola of geraspte kaas voor extra smaak en textuur.Wijnadvies:Een frisse Riesling past uitstekend bij de pittige en zoete smaken van dit gerecht.