Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pizza ala Pauline
Porties:
2
Total time
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
450
gram
bloem
▢
250
gram
water
▢
7
gram
gist
▢
3
EL
olijfolie
▢
1
TL
suiker
▢
1
TL
zout
Instructions
doe de suiker in je beslagkom.
Doe er het meel bovenop.
Maak een kuiltje in het mee en doe daar de gist in.
Maak met een beetje van het water een papje van de gist.
Laat dit 8 minuten staan.
Begin dan te kneden en voeg de rest van de ingrediënten toe.
Kneed het deeg voor 8 minuten stevig door.
Doe het deeg in een zip zakje en stop het 15 min in de vriezer.
Leg het daarna in de koeling tot je het gaat gebruiken.
Laat een paar minuten op temperatuur komen en rol dan uit tot 2 pizza's.
Beleg de pizza naar keuze.
bak de pizza voor ongeveer 18 minuten op 220 graden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pizza
Land van herkomst
Italië