Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pizza met gegrilde kip
Allerhande 2002
Porties:
1
persoon
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
grillpan
Ingrediënten
▢
1
pizza mozzarella/groente
biologisch
▢
1
rode ui
biologisch
▢
½
bakje
cherrytomaatjes
a 250 g, biologisch
▢
1
kipfilet
biologisch
▢
1
zakje
rucolasla
30 g, biologisch
Instructies
Oven voorverwarmen op 220 °C.
Pizza uit doos nemen en ca. 10 minuten laten ontdooien.
Ui pellen, halveren en in dunne plakken snijden.
Plakken loshalen en over pizza strooien.
Cherrytomaatjes schoonmaken, halveren en met snijvlak op pizza leggen.
Pizza in midden van oven 8-10 minuten bakken tot kaas gesmolten is en deegrand goudbruin kleurt.
Intussen kipfilet in smalle repen snijden.
Grillpan verhitten tot gloeiend heet.
Kip in 2-3 minuten perkant bruin en gaar grillen.
Steeltjes van rucola plukken.
Pizza uit oven nemen en beleggen met gegrilde kiprepen en rucola.
Voedingswaarden
Calories:
815
kcal
|
koolhydraten:
94
g
|
Protein:
50
g
|
Vet:
28
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Kip
/
Pizza
Land van herkomst
Italië