Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pizza salami & Mozzarella
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Oven
Ingrediënten
▢
Jan pizzadeeg met tomatensaus
▢
50
gram
geraspte kaas
▢
1
tomaat
▢
1
bol
mozzarella
▢
Enkele plakjes
salami
▢
½
groene paprika
▢
Oregano
▢
Enkele blaadjes
basilicum
Instructies
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de tomaat en bol mozzarella in schijven.
Snijd de paprika in stukjes.
Rol het pizzadeeg uit op de bakplaat en smeer met de achterkant van een lepel de saus uit over het deeg.
Beleg de ene helft met de schijfjes mozzarella en tomaat.
En de andere helft met de geraspte kaas, plakjes salami en stukjes paprika.
Strooi wat oregano over de pizza.
Nu kun je de pizza afbakken voor ongeveer 10 a 12 minuutjes.
Maak de pizza af met enkele blaadjes basilicum.
Smakelijk!
Notities / Tips / Wijnadvies
Je kunt natuurlijk zelf de ingrediënten bepalen en zo je favoriete pizza samenstellen!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Kaas
/
Pizza
/
Varkensvlees
Land van herkomst
Italië