Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pizza Tonijn
Porties:
1
pizza van ong. 24 cm
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Oven
rooster
Bakpapier
Ingrediënten
▢
bolletje
Jan vers pizzadeeg met tomatensaus
▢
1
blik
tonijn
op olijfolie
▢
1
flinke eetlepel
kappertjes
▢
1
bol
Mozzarella
▢
½
groene paprika
▢
½
rode ui
▢
1
theelepel
oregano
Instructies
Verwarm de oven voor op 220 tot 250 C.
Stretch op een met bloem bestoven aanrecht het bolletje deeg tot een platte, ronde vorm van circa 24 cm doorsnee.
Leg het deeg op een rooster met een vel bakpapier en bestrijk het met de JAN pizzasaus.
Laat het blikje tonijn uitlekken en verdeel over de pizza.
Snijd de ui in ringen, de paprika in reepjes en de mozzarella in plakjes en verdeel over de pizza. Bestrooi met wat gedroogde oregano.
Schuif de pizza onderin de oven en bak ‘m in ca. 10-12 minuten bruin en knapperig.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pizza
/
Vis
Land van herkomst
Italië