Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Potage garbure à l'oignon
uiensoep
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
mixer
grill
Ingredients
▢
1
l
runderbouillon
▢
30
g
boter
▢
geraspte kaas
▢
peper
▢
zout
▢
250
g
ui
▢
30
g
bloem
▢
witbrood
geroosterd
Instructions
Maak de uien schoon en snij ze in ringen.
Bak ze in de boter zachtjes aan.
Voeg, wanneer ze half gekleurd zijn, de bloem toe.
Laat verder bakken tot de uien bruin zijn.
Voeg de bouillon toe en laat 20 minuten zachtjes koken.
Pureer de soep eventueel met een mixer.
Leg in de soepkoppen een paar stukjes geroosterd brood.
Schenk er de soep op.
Bestrooi met geraspte kaas en laat even gratineren onder de grill.
Notities / Tips / Wijnadvies
Variatietip: men kan 1 dl bouillon vervangen door 1 dl melk
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep