Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Preistamppot met ham, kaas en pesto
Allerhande 2002
Porties:
2
personen
Bereidingstijd:
1
uur
uur
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pak
prei à la crème
(in deelblokjes, diepvries
▢
1
zakje
aardappelpuree à la minute
pak a 3 zakjes
▢
2
eetlepels
groene pesto
▢
1
pakje
ham-kaasblokjes
ca. 150 g
▢
15
gr
basilicum
verse
Instructies
In pan prei op zacht vuur in ca. 5 minuten verwarmen.
Intussen in pan 2 1/2 dl water aan de kook brengen.
Pan van vuur nemen en inhoud van zakje aardappelpuree door kokend water roeren.
Prei, pesto en ham-kaasblokjes door aardappelpuree scheppen.
Preistamppot over vier borden verdelen.
Garneren met enkele blaadjes basilicum.
Notities / Tips / Wijnadvies
energie 680 kcal
eiwit 28 g
koolhydraten 67 g
vet 33 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Kaas
/
Stamppot
/
Varkensvlees
Jaargetijde:
Snel te maken