Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Prosciutto crudo al forno
gemarineerde prosciutto crudo
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
cocktailprikkers
kleine schaaltjes (inhoud ± 125 ml
Ingrediënten
▢
6
plakken
prosciutto crudo
▢
12
kleine
cocktailaugurkjes
▢
1
teentje
knoflook
▢
5
eetlepel(s)
olijfolie
▢
3
eetlepel(s)
balsamicoazijn
▢
1
theelepel
Dijonmosterd
▢
1
theelepel
Italiaanse keukenkruiden
▢
zout
(vers)gemalen peper
▢
8
zilveruitjes
Instructies
Halveer de plakjes prosciutto crudo in de lengte en wikkel ze om de augurkjes. Zet ze met een cocktailprikker vast.
Pel het teentje knoflook en snipper het fijn.
Klop in een kommetje de olie, azijn, mosterd, knoflook en kruiden tot een dressing en breng die met zout en peper op smaak.
Schep in 4 schaaltjes elk 3 augurkjes en 2 zilveruitjes en schep de dressing en de kappertjes erover.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hapjes
Land van herkomst
Italië