Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Provençaalse boerenomelet
Porties:
4
Bereidingstijd:
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
koekenpan met antiaanbaklaag
Ingrediënten
▢
3
eetlepel(s)
olijfolie
▢
1
zakje
aardappels
golfjes 450 gr.
▢
1
Franse roerbakgroente
▢
6
eieren
middelgrote
▢
2
el.
melk
▢
1
appels
▢
75
gram
veldsla
▢
4
el.
honing mosterddressing
a 100 gr.
▢
zout
▢
peper
Instructies
In grote koekenpan met antiaanbaklaag olie verhitten.
Aardappel toevoegen en al omscheppend ca. 5 min. bakken.
Roerbakgroenten toevoegen en ca. 3 min. meebakken.
In kom eieren loskloppen met melk, zout en peper.
Eiermengsel bij aardappelgroentemengsel schenken.
Ei op matig vur ca. 20 min. laten stollen.
Appel wassen, in vieren snijden klokhuis verwijderen en in plakjes snijden.
Appel mengen met veldsla en dressing.
Omelet met salade serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Ei
/
Groenten
Land van herkomst
Frankrijk
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch