Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Puree met gebakken tomaten
Snel te maken.
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
600
g
romatomaten
▢
3
eetlepel(s)
olijfolie
Italiaanse
▢
2
teentjes
knoflook
▢
1
goudsalami
250 g
▢
75
g
zwarte olijven zonder pit
▢
1
pak
aardappelpuree à la minute
pak a 3 zakjes
▢
1
zak
gemengde sla extra
200 g
▢
2
eetlepel(s)
balsamicoazijn
Instructies
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
Tomaten wassen, in stukjes snijden, in ovenschaal leggen en besprenkelen met olie, peper en zout.
Knoflook pellen en snipperen en over tomaten verdelen.
Tomaten ca. 15 minuten in oven bakken.
Intussen salami in blokjes snijden.
Olijven in ringetjes snijden.
Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Salami en olijven door puree scheppen.
Sla in slaschaal doen, gebakken tomaten erover verdelen en azijn erover sprenkelen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Puree serveren met salade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch