Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Quiche met tonijn
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
rol bladerdeeg
▢
20
cl
melk
▢
20
cl
kookroom
▢
3
st
eieren
▢
2
st
tomaten
▢
1
blikje
tonijn naturel
▢
2
eetlepel(s)
mosterd
▢
zout
peper
Instructies
Zet alle ingrediënten klaar.
Was de tomaten en snijd deze in dunne plakken.
Laat de tonijn uitlekken.
Trek de tonijn met twee vorken uit elkaar.
Meng in een kom de eieren, de kookroom, de mosterd, de melk en wat zout en peper.
Meng de tonijn met het eiermengsel.
Verwarm de oven voor op 200°.
Rol het bladerdeeg uit en bekleed een taartvorm.
Laat het bakpapier zitten.
Snijd het overhangende deeg eraf.
Prik met een vork wat gaatjes in de bodem van het deeg.
Schenk het tonijn-eiermengsel in de vorm.
Verdeel de tomatenplakjes over het mengsel.
Zet de quiche in de oven en laat 45 minuten bakken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hartige taart
/
Vis