Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Quorn Fijngehakt met Hoisinsaus en mie
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
12
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Wok
Ingrediënten
▢
2
pakjes
Quorn Stukjes
300g
▢
1
el
plantaardige olie
▢
1
el
groene curry pasta
▢
4
bosuitjes
gesneden
▢
1
stengel
citroengras
in drieën gesneden
▢
2
teentjes
knoflook
geperst
▢
2
el
kokoscrême
▢
400
ml
water
▢
1
blokjes
groente bouillon
▢
2
limoen blaadjes
optineel
▢
vers gemalen zout
▢
vers gemalen peper
▢
Basmati rijst
of noodles
Instructies
Verhit de olie in een wok en bak de Quorn Stukjes 2 à 3 minutes totdat ze goud bruin zijn.
Voeg de bosuitjes, citroengras, knoflook en groene curry pasta toe en laat het geheel 2 à 3 minuten zachtjes koken.
Voeg dan de kokoscrême, de bouillon en limoenblaadjes toe.
Breng op smaak met zout en peper en breng het geheel aan de kook.
Laat daarna nog 5 minuten sudderen.
Verwijder de limoenblaadjes.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer direct met Basmati rijst of noodles.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Curry's
/
Vleesvervangers
Land van herkomst
Thailand
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch