Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Rai Masala
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eetlepel(s)
korianderzaad
▢
1
theelepel
komijnzaad
▢
1
theelepel
fenegriekzaad
▢
1
theelepel
bruin mosterdzaad
▢
1
theelepel
peperkorrels
▢
2
gedroogde
rode chilipepers
▢
5
kruidnagels
Instructies
Doe 2 eetlepels korianderzaad, 1 theelepel komijnzaad, 1 theelepel fenegriekzaad, 1 theelepel bruin mosterdzaad, 1 theelepel peperkorrels, 1-2 gedroogde rode chilipepers en 5 kruidnagels in een kleine droogververhitte gietijzeren braadpan.
Zet de pan op middelhoog vuur en roer tot de ingrediënten een paar tinten donkerder van kleur zijn geworden en een duidelijk geroosterde geur afgeven.
Maal ze in een schone en droge koffiemolen en bewaar de rai masala in een goed afgesloten pot.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Kruidenmengsels
Land van herkomst
India