Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappel bloemkoolcurry
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
grote
ui
▢
1
stukje
verse gemberwortel
▢
600
gram
aardappels
▢
1
kleine
bloemkool
▢
4
eetlepels
olie
▢
2
teentjes
knoflook
▢
2
eetlepels
Madras-kerrie
▢
Zout
▢
100
gram
diepvries doperwten
▢
4
eetlepels
gefruite uitjes
Instructies
Snipper de ui en hak de gemberwortel fijn.
Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes.
Verdeel de bloemkool in roosjes.
Verhit de olie in een pan met dikke bodem.
Fruit de ui en gember, pers de knoflook erboven uit.
Voeg de Madras-kerrie, aardappelblokjes en bloemkool toe en bak alles omscheppend gedurende 5 minuten.
Voeg 6 deciliter water en wat zout toe, kook het geheel ongeveer 15 minuten.
Voeg de doperwten toe en kook nog 5 minuten.
Strooi ten slotte de gefruite uitjes over het gerecht.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Curry's
/
Groenten
Land van herkomst
India
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch